Aktuálne
HUSACIE A KAČACIE HODY
Jedálny lístok
STÁLE MENU
FOR OUR MENU IN ENGLISH CLICK HERE
DEGUSTAČNÉ MENU
Chlieb z našej pekárne, šľahané domáce maslo *1,7
***
Amouse Bouche
***
60g Marinovaný a jemne zaúdený pstruh zo Stupavy, fermentovaný karfiol, ligurčekové aioli, reďkovka, olivová koža *3,4
***
0,2l Kačacie velouté, kačacie srdiečka, žemľovo-pečienkový nákyp*1,3,7
***
60g Bravčové srdce, pyré z červenej kapusty, sušený kapustný list, omáčka z z ríbezľového vína *7
***
90g Sous vide sumec v kelovom liste s fášom z pečenej papriky, prekladaná cestovina s domácim tvarohom a kôprom, paprikášová omáčka *1,3,4,7
***
110g Jeleň a diviak – chrbát z jeleňa (sous vide) jemne zaúdený, domáca grilovaná diviačia klobása, paštrnákové pyré, marinovaná cvikla, mangold, lieskovce, omáčka z ostružín *7,8
***
90g Textúry čokolády s cviklovým sorbetom *1,3,7
***
60g Výber domácich a medzinárodných syrov, domáci dulový džem *7
MENU osoba / 79 €
0,08l VÍNO KU KAŽDÉMU CHODU / 20 €
(potrebná rezervácia vopred)
PREDJEDLO
Marinovaný a jemne zaúdený pstruh zo Stupavy, fermentovaný karfiol, ligurčekové aioli, reďkovka, olivová koža *3,4
90 g / 9,9 €
Slepačie vajce 63 °C v panko strúhanke, sladko-kyslá zemiaková pena, hliva, kráľovská, kôpor, popol * 1,3
80 g / 8,9 €
Bravčové srdce, pyré z červenej kapusty, sušený kapustný list, omáčka z ríbezľového vína * 7
80 g / 11,9 €
POLIEVKA
Teľací vývar, domáca trhaná cestovina,
koreňová zelenina *1,3,9
0,25 l / 5,9 €
Rybacia polievka zo sladkovodných rýb podávaná v kotlíku, domáci kváskový chlieb z našej pekárne *1,9
0,33 l / 7,9 €
HLAVNÉ JEDLO
„Porchetta“ z našej mäsiarne, zemiakové pyré, nakladaná reďkovka, ružičkový kel, bravčová krekra, chmeľovo-karamelová omáčka *1,3,7
160 g / 19,5 €
Teľacia nožička so špikom, údená slanina od nášho mäsiara, pečená koreňová zelenina,
gremuláda, petržlenové halušky *3
200 g / 25,9 €
Hovädzie rebro dusené na červenom víne, pečený krémový zeler, arašidy, karotka, pražená ryža s vajíčkom *3,5,7,9
200 g / 23,9 €
Grilovaná hovädzia sviečkovica, tlačené kefírové zemiaky v ťahanom ceste, restovaný špenát, shitake, Matyšák brandy omáčka *1,3,7
200 g / 29,9 €
Jeleň a diviak – chrbát z jeleňa (sous vide) jemne zaúdený, domáca grilovaná diviačia klobása, paštrnákové pyré, marinovaná cvikla, mangold, lieskovce, omáčka z ostružín *7,8
220 g / 31,9 €
Čerstvá ryba podľa dennej ponuky, brokolicové variácie, zemiaková terina so špenátom, bisque z riečnych rakov *3,4,7
160 g / 19,9 €
Sous vide sumec v kelovom liste s fášom z pečenej papriky, prekladaná cestovina s domácim tvarohom a kôprom, paprikášová omáčka *1,3,4,7
160 g / 22,9 €
Krémová tarhoňa s hlivou ustricovou, fava fazuľa, fermentované paradajky, zaúdená ricotta *7
(môže byť podávané vo vegán a bezlaktózovej verzii)
350g / 15,9 €
Jesenný šalát s pečenou tekvicou, čerstvá hruška, tvaroh, cvikla, tekvicové semiačka, vinaigrette z jablkového a vínneho octu s medom*7
350 g / 15,9 €
DETI
Vyprážaný kurací rezník, zemiakové pyré, ryža alebo hranolky, domáci kečup
140 g / 9,9 €
DEZERT
Textúry čokolády s cviklovým sorbetom *1,3,7
120 g / 9,2 €
Citrus tart, spálený jogurt, jogurtová zmrzlina *1,3,7
120 g / 8,9 €
„Somlói“ rez, punčová zmrzlina *1,3,7,8
110g / 8,90 €
NIEČO K VÍNU
Výber syrov (3-druhy), dulový džem
domáci kváskový chlieb *3,7,8
120 g / 13,9 €
´Lopár´
Výber výrobkov z našej mäsiarne,
domáci kváskový chlieb *12
120 g / 11,5 €
ŠPECIALITY Z GRILU PRIPRAVENÉ
NA ŽIVOM OHNI
Podľa individuálnej ponuky pre skupiny nad 10 hostí.
V ponuke rôzne druhy mäsa:
(kura, kačka, bravčová krkovička, bravčové rebrá, bravčový bôčik, celé malé prasiatko, v sezóne: celé jahňa, celé kozľa)
Rezerváciu a objednávku je potrebné urobiť minimálne 48 hodín vopred.
Pôvod mäsa : Slovensko – Teľacie, Hovädzie v BIO kvalite (certifikát k nahliadnutiu)
Pôvod rýb: Slovensko (Stupava), Chorvátsko
Jedálny lístok a nápojová karta sú platné od 4.10.2024. Všetky ceny sú uvedené s 10% Dph. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave pred tepelnou úpravou. Jedálny lístok vytvoril šéfkuchár Jaromír Štefanovič. Nápojový lístok vytvoril head someliér Erik Dorušinec. Zodpovedná osoba za reštauráciu: Dominik Baránek.
.