Jedálny lístok

STÁLE MENU

 

 FOR OUR MENU IN ENGLISH CLICK HERE

 

DEGUSTAČNÉ MENU

 

Chlieb z našej pekárne, šľahané domáce maslo *1,7

***
Amouse Bouche

***

60g Marinovaný a jemne zaúdený pstruh zo Stupavy, fermentovaný karfiol, ligurčekové aioli, reďkovka, olivová koža *3,4

***
0,2l Kačacie velouté, kačacie srdiečka, žemľovo-pečienkový nákyp*1,3,7

***
60g Bravčové srdce, pyré z červenej kapusty, sušený kapustný list, omáčka z z ríbezľového vína  *7

***

90g Sous vide sumec v kelovom liste s fášom z pečenej papriky, prekladaná cestovina s domácim tvarohom a kôprom, paprikášová omáčka *1,3,4,7

***
110g Jeleň a diviak – chrbát z jeleňa (sous vide) jemne zaúdený, domáca grilovaná diviačia klobása, paštrnákové pyré, marinovaná cvikla, mangold, lieskovce, omáčka z ostružín *7,8

***
90g Textúry čokolády s cviklovým sorbetom *1,3,7

***
60g Výber domácich a medzinárodných syrov, domáci dulový džem *7

 

MENU osoba / 79 €

0,08l VÍNO KU KAŽDÉMU CHODU / 20 €

(potrebná rezervácia vopred)

 

PREDJEDLO

 

Marinovaný a jemne zaúdený pstruh zo Stupavy, fermentovaný karfiol, ligurčekové aioli, reďkovka, olivová koža *3,4

90 g / 9,9 €

Slepačie vajce 63 °C v panko strúhanke, sladko-kyslá zemiaková pena, hliva, kráľovská, kôpor, popol * 1,3

80 g / 8,9 €

Bravčové srdce, pyré z červenej kapusty, sušený kapustný list, omáčka z ríbezľového vína * 7

80 g / 11,9 €

 

POLIEVKA

 

Teľací vývar, domáca trhaná cestovina,
koreňová zelenina *1,3,9

0,25 l / 5,9 €

Rybacia polievka zo sladkovodných rýb podávaná v kotlíku, domáci kváskový chlieb z našej pekárne *1,9

0,33 l / 7,9 €

 

HLAVNÉ JEDLO

 

„Porchetta“ z našej mäsiarne, zemiakové pyré, nakladaná reďkovka, ružičkový kel, bravčová krekra, chmeľovo-karamelová omáčka *1,3,7

160 g / 19,5 €

Teľacia nožička so špikom, údená slanina od nášho mäsiara, pečená koreňová zelenina,

gremuláda, petržlenové halušky *3

200 g / 25,9 €

Hovädzie rebro dusené na červenom víne, pečený krémový zeler, arašidy, karotka, pražená ryža s vajíčkom *3,5,7,9

200 g / 23,9 €

Grilovaná hovädzia sviečkovica, tlačené kefírové zemiaky v ťahanom ceste, restovaný špenát, shitake, Matyšák brandy omáčka *1,3,7

200 g / 29,9 €

Jeleň a diviak – chrbát z jeleňa (sous vide) jemne zaúdený, domáca grilovaná diviačia klobása, paštrnákové pyré, marinovaná cvikla, mangold, lieskovce, omáčka z ostružín *7,8

220 g / 31,9 €

Čerstvá ryba podľa dennej ponuky, brokolicové variácie, zemiaková terina so špenátom, bisque z riečnych rakov *3,4,7

160 g / 19,9 €

Sous vide sumec v kelovom liste s fášom z pečenej papriky, prekladaná cestovina s domácim tvarohom a kôprom, paprikášová omáčka *1,3,4,7

160 g / 22,9 €

Krémová tarhoňa s hlivou ustricovou, fava fazuľa, fermentované paradajky, zaúdená ricotta *7

(môže byť podávané vo vegán a bezlaktózovej verzii)

350g / 15,9 €

Jesenný šalát s pečenou tekvicou, čerstvá hruška, tvaroh, cvikla, tekvicové semiačka, vinaigrette z jablkového a vínneho octu s medom*7

350 g / 15,9 €

 

DETI

 

Vyprážaný kurací rezník, zemiakové pyré, ryža alebo hranolky, domáci kečup

140 g / 9,9 €

DEZERT

 

Textúry čokolády s cviklovým sorbetom *1,3,7

120 g / 9,2 €

Citrus tart, spálený jogurt, jogurtová zmrzlina *1,3,7

120 g / 8,9 €

„Somlói“ rez, punčová zmrzlina  *1,3,7,8

110g / 8,90 €

 

NIEČO K VÍNU

 

Výber syrov (3-druhy), dulový džem
domáci kváskový chlieb *3,7,8

120 g / 13,9 €

´Lopár´
Výber výrobkov z našej mäsiarne,
domáci kváskový chlieb *12

120 g / 11,5 €

ŠPECIALITY Z GRILU PRIPRAVENÉ
NA ŽIVOM OHNI

 

Podľa individuálnej ponuky pre skupiny nad 10 hostí.

V ponuke rôzne druhy mäsa:

(kura, kačka, bravčová krkovička, bravčové rebrá, bravčový bôčik, celé malé prasiatko, v sezóne: celé jahňa, celé kozľa)

 Rezerváciu a objednávku je potrebné urobiť minimálne 48 hodín vopred.

 

Pôvod mäsa : Slovensko – Teľacie, Hovädzie v BIO kvalite (certifikát k nahliadnutiu)
Pôvod rýb: Slovensko (Stupava), Chorvátsko

Alergény v potravinách

Jedálny lístok a nápojová karta sú platné od 4.10.2024. Všetky ceny sú uvedené s 10% Dph. Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave pred tepelnou úpravou. Jedálny lístok vytvoril šéfkuchár Jaromír Štefanovič. Nápojový lístok vytvoril head someliér Erik Dorušinec. Zodpovedná osoba za reštauráciu: Dominik Baránek.

.